Αχιλλέως 78, Π. Φάληρο | T.: 210 9881831

Δημοτικό

Όλα τα τμήματα

To Δημοτικό Σχολείο είναι μια πολύ σημαντική βαθμίδα της Εκπαίδευσης, αφού στη διάρκεια της φοίτησης οι μαθητές πρέπει να μάθουν πώς να μελετούν με το σωστό τρόπο και επίσης τι πρέπει να κάνουν ώστε να είναι υπεύθυνοι και οργανωμένοι.

Όταν ένα παιδί αποκτήσει τις παραπάνω δεξιότητες στα χρόνια του Δημοτικού, δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στην υπόλοιπη μαθητική του ζωή !!!

Για τις μαθήτριες και τους μαθητές του δημοτικού, προσφέρουμε ένα πρόγραμμα καθημερινής, πενθήμερης, 3ωρης μελέτης.

Διδάσκουν εξειδικευμένοι και έμπειροι παιδαγωγοί δημοτικής εκπαίδευσης, απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων, άνθρωποι με μεράκι για τη διδασκαλία και μεγάλη αγάπη για τα παιδιά !!!

Tο πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών και των γονέων και έχει τα εξής πλεονεκτήματα :

α) Τα παιδιά μελετούν όλα τα μαθήματα της επόμενης μέρας έχοντας επαγγελματική βοήθεια και μαθαίνουν επίσης πώς να μελετούν σωστά και να είναι οργανωμένοι και υπεύθυνοι μαθητές. Στη συνέχεια έχουν όλο το απόγευμα και το βράδυ ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, επικοινωνία με τους γονείς και άλλες δραστηριότητες, όντας «απαλλαγμένα» από το άγχος της μελέτης στο σπίτι !!!

β) Οι γονείς παίρνουν από το εκπαιδευτήριο τα παιδιά τους διαβασμένα για την επόμενη μέρα του σχολείου και έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν ποιοτικό χρόνο μαζί τους ή να τα συνοδεύσουν στις δραστηριότητές τους, χωρίς να έχουν το άγχος του « πότε και αν θα προλάβουν » να διαβάσουν τα παιδιά !!!

γ) Τα παιδιά μελετούν παρέα και κοινωνικοποιούνται, η μάθηση γίνεται και συνεργατικά (π.χ. μπορεί το ένα παιδί να βοηθάει και να βοηθιέται από ένα άλλο) πάντα με την επίβλεψη του διδάσκοντα , αναπτύσσονται ισχυρές φιλίες και τα παιδιά δεν βαριούνται όπως πιθανώς συμβαίνει όταν διαβάζουν μόνα τους σε ένα δωμάτιο στο σπίτι, αφού βρίσκονται σε ένα χώρο με συνομηλίκους τους, με τους οποίους κάνουν την ίδια δραστηριότητα και παραδειγματίζονται το ένα από το άλλο !!!

δ) Κατά τη διάρκεια της μελέτης γίνονται διαλείμματα στα οποία τα παιδιά μπορούν να παίξουν και κάποιο παιχνίδι και έτσι η μάθηση γίνεται μια ευχάριστη διαδικασία, σίγουρα πολύ πιο ευχάριστη από τη μοναχική μελέτη στο σπίτι !!!

Εκτός όμως από την καθημερινή μελέτη, η Αρωγή Παιδείας πρωτοπορεί διοργανώνοντας μία φορά κάθε μήνα Εργαστήρι Παραγωγής Λόγου / Μαθηματικών με τη βοήθεια Φιλολόγων και Μαθηματικών, ώστε οι μαθήτριες/μαθητές να εξασκηθούν περαιτέρω – με ευχάριστο τρόπο – σε δύο πολύ σημαντικά για τη συνέχεια της σχολικής τους ζωής αντικείμενα, στα οποία συνήθως παρατηρούνται ιδιαίτερες δυσκολίες.

Και όλα αυτά προσφέρονται στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς !!!!