Αχιλλέως 78, Π. Φάληρο | T.: 210 9881831

Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Απόφοιτοι Πανεπιστημίου με πολυετή Φροντιστηριακή εμπειρία.
Σε κάθε τμήμα ο αριθμός των μαθητών δεν ξεπερνά τα 6 άτομα.
Στο χώρο του φροντιστηρίου με τη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών οι μαθητές εξασκούνται επιπλέον ώρες χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
EXTRA ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ (μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, email και προγραμματισμένων συγκεντρώσεων γονέων)

Λίγα λόγια

Η Αρωγή Παιδείας είναι ένας νέος Πολυχώρος Εκπαίδευσης που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες φροντιστηριακών μαθημάτων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Μετά από πολύχρονη προϋπηρεσία σε κεντρικά φροντιστήρια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό χώρο στον οποίο θα μεταδώσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας με μεράκι και αγάπη στους μαθητές !! Στελεχώνεται από εξαιρετικούς συναδέλφους καθηγητές , με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την εκπαίδευση. Κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός για εμάς. Ο στόχος μας είναι να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και να είμαστε αρωγοί στην επιτυχία του !!

Διευθυντές Σπουδών

Κούμελη Ανθούλα

Χημικός

Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει εργαστεί για πολλά έτη ως καθηγήτρια Χημείας και Βιοχημείας σε πολλά Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και ως καθηγήτρια Βιοχημείας σε Δημόσιο ΙΕΚ. Ασχολείται για πολλά χρόνια με τη συγγραφή φροντιστηριακών σημειώσεων – βιβλίων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Μουτσώκος Παναγιώτης

Φυσικός

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί για πολλά έτη ως καθηγητής Φυσικής και Χημείας σε πολλά Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Ασχολείται για πολλά χρόνια με τη συγγραφή φροντιστηριακών σημειώσεων – βιβλίων. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.